Valkenier

 

De Speeltuin van het

Land van Valk

Hooggeëerd publiek,

komt dat zien, komt dat zien!!

 

Toneelgroep De Valkenier

Speelt in Victorie op 2 en 3 Maart

Bestel snel uw kaarten!

 

Op Vrijdag 2 en Zaterdag 3 Maart, zal speeltuin victorie weer in het teken staan van toneel. Toneelgroep De Valkenier heeft weer een schitterend toneelstuk op de planken staan. Het is weer een komisch stuk dat uw lachspieren flink zal laten werken. Komt u ook gezellig kijken?

 

Een korte impressie:

 

Pas op voor de buren

(Geschreven door Hans van Wijngaarden)

 

Dokter Pil is 25 jaar huisarts. Een jubileum dus! Aanleiding voor z’n patiënten om hun geneesheer een feest en een vakantiereis aan te bieden. Dokter’s buurman, accountant Jan van Dalen, penningmeester van het feestcomité ontdekt tot z’n schrik een tekort van 1500 gulden.

De vrijgevigheid van de patiënten heeft hij te hoog ingeschat. Hij vertikt het om daar zelf voor op te draaien. Daarom is hij maar zo vrij de dokterswoning tijdens diens vakantie te verhuren aan Kees en Koba van Aalst, een stel rare uit de klei getrokken vakantiegangers. En die Kees wordt door een paar toevallige patiënten prompt aangezien voor de dokter, die in z’n onnozelheid ouderwetse maar niettemin waardevolle adviezen rondstrooit. Rampzaliger voor Jan de penningmeester wordt het als de dochter van dokter Pil, een medisch studente, komt opdagen om ‘n weekend in haar ouderlijk huis door te brengen prompt gevolgd door haar vriend die een appeltje met haar te schillen heeft. De dochter weet niets van vakantie-verhuur van Pa’s huis. Dat wordt één pot narigheid en dat voor die armzalige 1500 gulden.

 

Kaarten zijn voor 5 euro per stuk te reserveren bij:

 

Arie ouborg

Telefoon: 06-38415286

 

wees er snel bij want vol is vol!