Autisme cafe

 

De Speeltuin van het

Land van Valk

Uitnodiging laatste bijeenkomst autismecafé

Maandagavond 12 november 2018

 

Het autismecafé Dordrecht opende in januari 2011 haar deuren, met als doel:

Een avond voor ouders, familieleden en andere betrokkenen die meer willen weten over autisme en met elkaar ervaringen willen uitwisselen.

Onder grote belangstelling hebben we de afgelopen jaren mooie avonden gehouden, boeiende gastsprekers aan het woord gelaten, kennis gedeeld en zijn er vele informatieve en soms ontroerende ervaringen met elkaar uitgewisseld.

Wij zijn blij te constateren dat de afgelopen zes jaar in toenemende mate meer kennis en aandacht is gekomen voor het thema autisme. We zien meer documentaires op televisie, en ook in Dordrecht en omgeving zijn diverse avonden georganiseerd vanuit verschillende organisaties en ouderinitiatieven. Daarmee is onze functie als ontmoetingsplek voor ouders minder noodzakelijk geworden.

 

We denken dat we de afgelopen jaren in Dordrecht en omgeving een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het bespreekbaar maken van autisme en sluiten met trots deze periode af.

 

Graag nodigen wij u uit voor het laatste feestelijke autismecafé Dordrecht

 

op: maandagavond 12 november 2018

van: 20.00 – 22.00 uur.

 

Tijdens deze avond zal er worden teruggeblikt op de afgelopen jaren, waarom zijn we begonnen, wat waren thema’s, welke herinneringen hebben we er aan, welke lessen zijn er geleerd? Naast u als bezoeker van het café, worden alle gastsprekers uitgenodigd die de afgelopen jaren een avond hebben verzorgd. Ook zullen diverse organisaties worden uitgenodigd.

 

U bent van harte welkom om het café gezamenlijk met ons af te sluiten. Wij zorgen voor een hapje en een drankje en een muzikale omlijsting. Wij hopen u allen nog 1 keer te mogen ontmoeten en met elkaar te praten, netwerken en er een fantastische avond van te maken.

 

U hoeft zich niet aan te melden, de toegang is gratis.

 

Met vriendelijke groeten,

de werkgroep Autismecafé Dordrecht.

Renate, Jenny, Anne, Simone en Zoli.

Contactpersoon voor het Autismecafé is Renate de Feo: r.defeo@kpnmail.nl

 

Locatie: Speeltuinvereniging Victorie, Heysterbachstraat 103, Dordrecht.